Despre noi

De la relaxare la adrenalina, de la ruine la zgarie nori, de la civilizatie la salbaticie, noi iti oferim o gama diversificata de locuri in care iti poti petrece vacanta. La plaja sau pe munte, in oras sau pe mare vei avea parte de experiente de neuitat impreuna cu prietenii sau familia sau singur. Te purtam pe toate continentele si-ti aratam lucruri minunte care-ti vor taia rasuflarea cu conditia sa ne povesteti cum a fost.

Pentru ca avem acces la sisteme de rezervare cu mii de destinatii si pentru ca reusim sa gasim cele mai avantajoase variante pentru voi, consideram ca flexibilitatea este punctul nostru forte. Eforturile sunt directionate spre a va oferi voua ,clientilor nostri, cele mai bune conditii. Am dovedit seriozitate cand am raspuns prompt cerintelor, cand am oferit siguranta si confidentialitate, reusind astfel sa ne castigam parteneri. Valorile pe care noi le promovam sunt fundatia pe care am aparut, ne-am dezvoltat si din care vom creste in viitor.

Pentru viitor dorim sa mentinem standardul de calitate cu care v-am obisnuit, ba mai mult, cu ajutorul vostru, prin feedback-ul pe care-l oferiti, vom imbunatati serviciile noastre.

Mix Tour Travel va fi mereu alaturi de dumneavoastra!

Contactează-ne:

Please leave this field empty.